31 October 2011

sukaneka?

hye2 chinggu.arini kat skolah best ada sukaneka.em,tp penatla kan.haha.jd ajk pun penat.ape ntah aku ni.pelik betul.tp jealous r sgt2 kat org2 yg dpt main game ni.lg2 yg menang tu.untungla dpt main kan.drpd jd tunggul mcm aku tgkap2 bola.haha.ish,tak ikhlas betul la aku ni..btw,td aku agk annoying la kat sorang bdk tu.ada ke,aku tnya dia "tggl lg brpa org?".dia tak jawab2.pdhal dpn aku je.huh,kalau ikut kan hati,dah lama aku lempang dia.em,lupakan2.tak penting pun kan.haha.sekadar bengang aje.tp mungkin la bdk tu tak dengar kot.ntahla labu..
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^