17 September 2012

Water Cooler Science School :D

Assalamualaikum everyone :)

CHESS? err, ni permainan budak kelas aku 4 ibnu haitham time ckg takde or tak masuk kelas. halah, kadang-kadang dorang tibai je main time ckg ada. tapi tengok ckg laa. agak kejam and nakal la jugak dorang ni, butttss aku sayanggggg classmates aku. dorang happening :D

ni time jamuan raya persendirian kelas kitorang. hampehh. tak jadi. ustaz a.k.a. ckg kelas kitorang tak datang. buat penat aku je gelabah datang sekolah kelam-kabut, bukan ada jamuan punn. cisss.

*sorry senget kepala. malas nak rotate. heheh.
btw, nak cite, ni ibu kucing kelas aku. dia ada 3 ekor anak. aww aww, comell. errh! start kucing ni ada dlm kelas aku, baru aku jadi penyayang and tak takut kucing. sebelum ni aku takut nak pegang or angkat kucing. but sekarang, hah! aku bawak kucing tu lari lari. haha.
aku terharu. ramai budak kelas aku penyayang kucing. aww aww. :)

#okay okay. tak masal. cerita pasal benda ni semua. heh. (tak masal - ayat nisa.)

pakai spek hitam - rasydan/ketua kelas tak bertauliah, buat hw tu megat (koya je tu) .
#nak tunjuk ketua kelas je sebenarnya and bukti dorang suka main chesss.
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^