28 December 2013

Kem YPM di Agro Resort Setiu

heheheeeeee. assalamualaikum :face55: k hari ni nak #throwback kenangan kelam kelibut aku masa kat ganu tu. hahaha benda ni berlaku masa balik cuti Hari Malaysia tak silap kot. yeah time tu aku sampai sais lewat daripada semua orang. tapi takde lah aku sorang. ada lah geng lain gak. geng budak budak KL. hahhaha bukan aku k yg bagi gelaran tu dorang yg bagi. aku pun tak tahu lah kenapa aku diiktiraf budak KL lak padahal aku duk selangor kot haihhhhh :face32:  tapi tak kesah lah kan hehehe. k aku, wawa, acap and aizat betolak malam tu. so dah nama pun selangor ke terengganu kan mesti ambil masa yang lama. nak tahu berapa lama :120::r: sembilan jam kot. sakit pinggang segala sakit ada tapi malam kan soooooo membuta lah dalam bas tuuu :face34:

haaaa kitorang naik bas ni laaa

then pagi tu alhamdulillah selamat sampai kat jerteh dlm pukul 5.30 pagi camtu. sampai sampai je jerteh tengok ada zana tengah tercongok kat surau. katanya tunggu kami. hehehe zana ni budak jengka bas dia sampai awal pukul empat. hmmm kesian dia :face22: kitorang pun tunggu lah azan. solat. pastu g makan. lepas g makan tu kitorang jalan jalan kat pekan jerteh. hahahaah act malas gila kot nak balik sais time tu :face41: and dlm masa yg sama nak g repair speck wawa bingkai tercabut dari cermin. ehh betul ke ape aku cakap ni? hahaha lantakkkk~ speck wawa tu rosak sebab aku terpijak masa lepas solat. yelah dia letak merata mana tak pijak kan heheheee sorry waaaa. nasib jumpa kedai speck. tengah tengah repair acap pun call. dia marah suruh cepat katanya dia nak g sekolah cepat nak join seminar kat sekola TIPTOP. aku pun marah lah dia "dah kau tahu ada seminar asal join kitorang balik malam tadi?! asal tak balik sekali dgn shafiq? urghh" hahaha garang gila aku. maka bermula pertengkaran antara kitorang berdua. last last acap mengalah. dia tunggu kitorang. theeennnn kitorang pun balik lah sesama lima orang budak ni naik van sais. yeahhh nasib baik pokne jemput :face12:   *pokne tu driver van sais*


k mesti dah bosan kan baca? sorry. memang panjang. btw sampai sekolah mandi mandi, siap siap pastu pukul sebelas kitorang masuk kelas. aku masuk masuk je kelas tercengang sebab denar nama kena announced. eh asal ni? then classmate pun cakap kena jumpa cikgu hadi waktu rehat. after discussion dengan cikgu semua tu, rupanya aku and lagi 29 orang kena g AGRO RESORT. ada kem YPM. yeah seriously terkejut. dah lah penat baru balik. pastu tak sampai setengah jam masuk kelas dah kena keluar sekolah lak. hadoiiii :face4:

yg ni time tunggu nak flying fox. so kitorang pun posing posing lah dulu 

muka muka gembira hehehe. kebanyakkan nya yang ni semua fasilitator YPM. yang peserta tak tahu lah dorang pi mana wehh

us again hahaahhahaha 

okay ni jati and piqah. dah macam bebudak lak dorang ni 
time ni programme semua dah habis. tunggu bas sais datang jemput 

then pastu john halau jati. dia nak main pulak dengan piqah. kesian jatiiii

malu malu lak john. piqah terover hahaha

k pastu datang lah ramai ramai orang sibuk nak main sekali. hehh tiqah yg tahan gelak tu. pakai headphone tu tirah. then jati, piqah, john again. aku? aku memang takde lah. jadi mangsa tolong tangkap pic ni and pegang maggi john. kejam  hahaha takde lah. memang aku taknak join pun

ishhh tak tahu lah apa yg dorang duk gaduh kan tu  dah macam nak berhujah pun ada si piqah ni hehehe

hmm tak banyak pun gambar. yelah aku pun snap pic guna phone kan. so kena sorok sorok lah. banyak gambar dalam camera huda. tapi huda tak upload pun. dia kata biarlah jadi kenangan dia je. hahah tak kesah lah wehh  so kem ni dua hari satu malam. ingatkan kena study ke hape. rupanya ceramah motivasi and keyakinan diri. ada aktiviti berenang kat kolam and flying fox. btw flying fox paling best. pakcik tu kata paling tinggi kat ganu. entah lah tapi memang tinggi gila wehhh  aku menggigil naik tangga benda tu yg cerun. dah tak macam tangga je rupa. gradient kurang kot. macam straight je. hehehe malam tu aku kena handle group untuk present. aku partner dgn kerey. yg bagusnya dlm group aku ada mastermind budak lebest. dia memang aktif. hehehe so thats all  kbyeeeeeee
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^