15 January 2012

alolo.menyesal sudah aku ni.



assalamualaikum.anneyong.hai hai.
puihh.tiba-tiba aku rasa menyesal sebab tak apply sains tulin agama kat sbp n mrsm.

ehem.mula-mula memang aku tak nak amik sains tulin agama sebab ada bahasa arab.
tapi bila dipikir-pikirkan balik.rugi gila aku tak amik bahasa arab sebab dari form 1 aku dah study arab.
yela,walaupun arab aku B time PMR,tapi tak semestinya aku tak boleh dapat A time SPM.betul takk?haha
tapi disebabkan aku sengal tak apply sains tulin agama kat sbp and mrsm.
kalau aku tetap nak amik sains tulin agama punya aku kena pindah kat sekolah kg jawa lah kan.
oh.no!aku tak nak amik SMA.bukan sebab aku tak minat.aku minat belajar subjek al-azhar tapi aku tak berminat untuk menghafaz,sekadar belajar je.hampeh betul.=(
tapikan tapikan.bila aku berjaya menghafaz dan memahami subjek al-azhar macam feqah,tauhid,tafsir,hadith and sirah.aku rasa puas sangat.puas sangat sangat.haha.mungkin sebab time tu dada aku lapang untuk menghafaz.tapi tu kadang-kadang je sebab otak aku ni loading sikit kalau bab-bab hafaz-menghafaz macam sejarah ni.yang lain tu..ehem.toyol.hhaha

i must believe with my self.#poyoss

okay.so macam mana ni?
aku tak nak amik SMA.tapi nak amik agama punya.ayoyo.smka aku tak mintak pulak.cisss.hemm..
menyesal sudahh aku ni.kesian kesian.
tula.lain kali pikir banyak kali sebelum buat keputusan.heh=p
lala.okay lah.tata.tu je nak story.wassalam=).


Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^