14 January 2012

masing-masing nak pindah=(


assalamualaikum.hai chingu-chingu sekalian.
ohhoi.hari ni baru rasa ada mood nak update pasal personal entry.bukannya giveaway or segmen.hehe.so sorry eh.=p

kim jeong hoon.minat dekat senyuman menawan dia tu.
*takde kena mengena dengan entry ni.harap maklum.haha.

hem.sedih lah.sebab bulan ni adalah bulan pindah-pindah sekolah.waa,syahinda dah pindah pun pergi teknik jasin.hem,rindu kau inda.harap kau bahagia selalu kat situ=).
*dah seminggu inda kat situ.baru aku nak update pasal ni.puih.ape ntah aku ni.*
by the way.masa hari last inda kat sekolah sg. bert.kitorang pergi jalan-jalan masa balik tu.ahhaha.pergi kfc klang je kot.haha
*gambar dari blog inda.

okay.sebenarnya aku pun sedang menunggu mana-mana panggilan sekolah.by the way.aku dah dapat pun teknik sepang.tapi tak pergi=(.rugikan.nak buat macam mana dah mak tak bagi pergi.patuh jela.lagi pun aku nak jadi doktor.buat ape pergi teknik kan?haha
ehem.sampai sini jela.dah tak idea dah.
kepada kawan-kawan yang akan berhijarah ke sekolah lain tu,termasuk aku.selamat maju jaya eh.good luck guys.dan kepada yang stay kat sg. bert.harumkan nama sekolah ya=).korang boleh!
haha.okay tata.wassalam.
ehem.mrsm keluar 20 january 2012 eh.tapi yang sbp tu tak pasti sebab ada orang cakap 15 january 2012(esok).and bila servey kat google,21 january pulak.sama dengan smka.sabk pulak lepas raya cina.
ntahla.by the way,wish me dapat masuk mrsm eh.=)
jap.jap.klik SINI kejap.ada something awesome.
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^