01 March 2014

andai mimpi jadi realiti.


mimpi?

ada apa dengan mimpi?

hahaha. tbh lah. dua tiga hari lepas. aku adalah termimpi. eh termimpi ke? entah lah. aku mimpi aku dapat 8a1b lagi. fuh fuh fuh. nak tahu apa yg b nya? semestinya biologi. yg lain aku dpt 5A+. 1A. then 2A-. gitu lah lebih kurang. memang bila bangun dari tidur tu terkejut gila lah. macam orang baru kena electric shock u know. hahaha.


PMR dahulu kala. ceh.
aku mimpi aku, yaya, atul got 8a1b in pmr exam. and finally dreams come true when just two of us je yg got its. aku and yaya. aku b barab. yaya b english. then atul lak got 9a. congrate to her. alhamdulillah :)

and now SPM.
im very very hope my dreams will come true. even taklah segempak mana. taklah straight a. but it nice lah aku rasa. tapi kalau boleh dapat straight a's lagi lah aku bersyukur gila gila. alhamdulillah sangat sangat. 


yelah. aku pun trial takda lah gempak mana. anugerah pun just dapat perak je. cukup cukup makan lah orang kata. hohohoho. aku bukan best student untuk apa apa subjek pun. kalau ada best student tu pun dah lama kot tak pegang title tu. last sekolah rendah dulu. hahahaha :P
lagipun malas lah nak berharap lebih lebih. bcs lg tinggi kita mengharap, lg banyak kita kecewa. so chillax bro XD


k thats all. chawww chin chau dulu. hehehe.

do pray for me and all of 0913 students will get an excellent results. ameen :)


byebye darl <3
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^