23 March 2014

SPM Result


9As students. congrates :)

before result spm being announce. fuhh i can feel that my adrenaline increasing rapidly. berdebar debar seh. heartbeat takyah cakap lah. macam masuk lari pecut. nervous k nervous hahahahaha sooooooooo

                __________________________________________________________________

so kami sefamili sampai Marang's homestay around 7.20am gitu. check in homestay. siap siap then terus pi SAIS. masa otw tu aku pun dok online lah. fuhhh makin nervous lah bila tahu kawan kawan dr skola lain dah dapat result. terketar ketar tangan hahahah *hiperbola sangat*


10.15am sampai  kat sekolah. aku terus cari eyka n anis. hmm dalina tak datang lagi time tu kan.

anis: "zati. cikgu pudin cakap 19 orang je dapat 9As."

eyka: "jati. sedih lah. sy tahu dah result sy. hmmm sy check guna sms tadi." :(

then kami masuk Dewan Tok Setiu. cikgu annouced nama sorang sorang yg dapat 9As untuk amik result atas stage. and im not the one of them yg dapat 9As tu. really sad. sobss


and yeahhh. thanks to Allah. alhamdulillah i just got 8As 1B.
btw malu gila. dah lah amik result kat guru kelas masing masing sape yg tak dapat 9As tu. guru kelas aku tcr najah. tcr dah lah ajar fizik. tcr senyum je kat aku. dia kata lg sikit ni izzati oiii. hahahaha. aku pun "tcr thanks. sorry tcr sy tak dpt A utk fizik" hehehe

sedih jugak lah fizik tak A. sbb target fizik A. biology yg B. tapi dah terbalik lah pulak. hahaha haritu mimpi pun nampak bio B. tapi apakan daya kan. bersyukur je lah akhirnya aku dpt jugak merasa A bio.

forget it. ahahaha btw im tooo happy now bcs my favourite subject dapat A+. thanks ckg hadi. juga dalina deskmate sy yg sangat bijak dalam subject addmath ni. kesedihan trial tak dapat A+ akhirnya dibalas gak. alhamdulillah :)


anis.dalina.firaz. mereka semua 9As. tahniah uollss.



congratulation again to my best best friends Anis & Dalina that got 9As. okayyyy i dikepung oleh mereka mereka yg dapat 9As. segan gua wehhhh :3

a little bit sorry to eyka. hmm be tough dear. awak sedih. saya pun sedih. kami semua sedih. bersabar. semua yg berlaku ada hikmahnya :D




kita boleh ubah semuanya lepas ni. ahahaha okay so new mission after this kena dapat pointer above 3.5 masa kat uni. maintain. tak boleh turun walau sikit pun. hahha semangatnya akuuuuuu

btw thanks to mama, papa, my siblings, family, friends, teachers, juniors, makcik kantin (kakdah), pak guard, mak guard, wardens, pakcik pakcik bas n van skola serta tak lupa juga akak akak dema walaupun makanan tak sedap hahahaha and also haters. THANK YOU VERY MUCH UOLLSS :)

tanpa korang semua tak mungkin aku akan berjaya cehhh.

alhamdulillah SAIS dapat no 1 kat daerah Setiu mengalahkan Le'Best. and no 11 in Terengganu. SBP? hahaha too bad. takpe takpe tahun depan aku yakin The Great Ace 1314 boleh buat yg terbaik dari kami EXIT 1213. chayookkkk juniorssss.


so tahniah buat semua rakan rakan sekalian yg dapat banyak a mahupun tidak. itu je rezeki kita nak buat macam mana kan. hmmm



so thats all. byee darl <3
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^