24 December 2011

explore day


asssalamualaikum.anneyong hasaeyo.
lalala.hari ni hari aku meng-explore lagu2 korea.then,sekarang baru aku kenal group2 korea yang dulu aku tak kenal.haha
by the way,aku tiba-tiba terminat pulak kat group ZE:A.lagu diorang best-best la pulak.comel sangat-sangat.
ZE:A - WATCH OUT


ZE:A - HERE I AM

lagi?lagi?aku minat jugak lagu B1A4.boleh tahan lah jugak.
by the way,kamsahamnida kepada my very2 good friend humairah husna.yela,hari tu dia yang suruh aku dengar lagu-lagu tu.tapi aku tak nak sebab tengok group nye macam tak famous je.tapi rupa-rupanya best.comel lagi tu.wahaha.thanks eh awak=).
awak.nanti datang rumah kita lagi eh.miss you so much.=D
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^