17 February 2014

serigala menyalak? aku datang. #BigBadWolf

holla :)
yeah. serigala menyalak? aku datang. pehh post tittle takleh blah langsung. hahaha.
macam yg korang tahu lah. this week ada BIG BAD WOLF FIREBALL BOOK SALE. sila tekan big bad wolf tu kalau tak tahu BBW tu apa k. hehe.

and last saturday. yeah. here we go. aku, ameer dan adik aku (nani).



fuh exited tak exited tengok buku banyak banyak macam ni. dah lah harga murah dari RM2 - RM30 camtu lah. but tbh aku memang tak jumpa pun buku harga RM30 tu. boleh kata semua bawah RM20 lah.


16 books semua sekali. total prices semua books ni RM70.
yg buku buku bahasa melayu tu buku adik adik aku.

all of this is mine. hehehe :D

see. books yg aku beli. of course ada vampire. haha so aku beli novels mystery, vampire, immortal, teen novel. and one biography book dear future me. then i beli buku su doku serta buku puzzle.

a spy in house. the agency. RM5

ada 5 siri buku ni. siri lain aku tak jumpa. RM5

vampire hunter. ni movie sebenarnya. RM5

senang lagi soalan addmath dari soalan dlm buku ni -.-

aku baru start baca yg THE AGENCY tu, memang superb best. mystery habis. hehehe. kalau ada rezeki lagi memang aku nak pergi lagi sekali BBW ni minggu ni. rambang mata wehh nak pilih buku. semua best best belaka. jom pergiiiiiiiiiii

tapi. hm k kat sini ada panduan camne korang nak g MIECC tu. 


first. kalau uolls dari klang mcm aku. boleh naik KTM sampai KL Sentral. then amik KTM ke Serdang lak.
bila dah sampai Serdang. naik jejantas yg ada kat situ ke sebelah kanan okay. then korang belok kanan. jalan straight je sampai nampak HERITAGE apa entah aku pun tak ingat. tapi bangunan tu warna putih.
then masuk satu terowong warna merah. kalau tak nak jalan kaki korang boleh naik cruise bayar dlm RM2 sorang tak silap. tempat nak naik cruise tu sebelah terowong merah jalan kaki tu.
lastly uolls pun sampai lah dekat MINES. bila dah sampai sini naik lah ke tingkat tiga k. cari F.O.S. sebelah F.O.S. tu ada lorong utk ke MIECC. lalu situ pastu korang akan jumpa BBW punya tempat sale tu.

ugh complicated kan? aku tahu. aku pun sesat bila dah sampai mines. tak tahu jalan mana nak g miecc. then terpaksa tanya dua orang girl ni mungkin sebaya dgn aku kot. "awak. kat mana BBW ni buat sale eh? kena lalu mana?" dia pun terang. tengah husyuk aku dengar penerangan dia. adalah boys kawan dorang kot datang duk hai hai pewit pewit. serius menyampah. aku pun blah lepas cakap thanks.


so aku harap aku dapat bantu korang yg nak g miecc tu. hehehehe.


k thats all. tata darl <3

Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^