27 January 2014

Big Bad Wolf

wehhhhhhhhhhh.

ada Big Bad Wolf lagi kat The Mines @ MIECC 15-23 Feb 2014 ni.

hahahaha jom pergi. jom pergiiiiiiiiiiiiiiiii XD






okay okay aku tahu aku memang tengah exited gila ni. yelah duduk rumah pun tarak buat pape. and lagi frust sebab last year punya BBW aku tak dapat pergi. tu pun aku tahu last minute dari ammar. memang lah frust gilaaaaaaa.

sekarang lak aku rasa nak melompat lompat je bila tahu ada BBW lagi tahun ni. yeahhhhhh!

wajib pergi ni. nak borong banyak banyak novel english. hehehehehehehehehehe and kalau ada buku engineering ke pape aku nak beli gak. sape tak nak beli weh. murah kot :)

k thats all. thanks for reading.

lalalalalalala please click this first. thankssss :*

tataaaa darl :)
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^