16 January 2014

Speechless Thursday

haiiiii anneyong 

woww and yeah. 3 hari weh. 3 hari.

unbelievable.

hahaha yess 3 hari tanpa twitter. akhirnya. macam tak caya pun ada. hehhhh. tapi ni pun sebab aku buat marathon kdrama lagi. so tak heran lah kan 





serius. tergelak gelak guling guling aku tengok drama ni. kelakar. btw PM dia handsome dlm cerita ni. muda lah katakan. ada tiga org anak. tp bini dia dah mati sbb accident. then dia kahwin dgn nam da jeong. 
da jeong ni lak ada ayah yg sakit alzheimer. pastu chief kang pulak suka kat da jeong. dlm masa yg sama dia nak balas dendam kat PM kwon nyul sbb abg dia sakit semua berpunca dr PM tu.

hahaha aku siap bagi summary lagi nih. tengok lah. wa tak tipu memang superb image beb.

ini semua maybe sbb aku stress. so marathon lah ape lagi kan.
malas lah nak pk problem problem tu semua.
mcm buang masa.
so baik aku marathon. hahaha.

selain tu. aku pun tengok cerita MY LOVE FROM ANOTHER STAR.
yg ni pun best. laki tu hidup selama 400 tahun kat bumi. sbb dia ni alien. selama dia hidup, macam macam dia dah kerja. hahaha try checkidout it k image

hmm. lagi satu td aku isi borang JAD.
JAD ni program engineering ke JAPAN di bawah tajaan yayasan pelajaran mara (YPM). 3 tahun study kat malaysia then 2 tahun fly g jepun. overall 5 tahun study. khas utk engineering mekanikal n elektrikal & elektronik. bagus lah untuk sape sape yg teringin belajar kat jepun tu. tapi benda ni kena study bahasa jepun lah dulu. hehehehe.

okayyyyy thats all. babai tata darl :)
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^