18 January 2014

2013 EVENTS


assalamualaikum :)
okay lets start it babe. hohoho




HARI TERBUKA ASRAMA
yeah kami berada di aspura image 
k. time ni actually aku takleh join HTA ni sebab ada program YPM. kena jadi fasi utk pelajar daerah setiu. then org YPM tu baik hati bagi kitorang rehat and g HTA. muahahaha


KEM AKADEMIK DI MERANG SURIA RESORT
ni time kat swiming pool. mmg the best :) yeah


MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN PENGAWAS, PRS & PPS.


MERENTAS DESA 2013
rumah Ali Abi Talib (hijau) menang tak silap lah.


BBQ EXIT
first time bbq exit ni. semua seafood ada + ayam lah. hahaha with them :)


JAMUAN BIRTHDAY SIR OTHMAN
5 IBNU NAFIS




 
REHAT MINDA EXIT AT PANTAI BUKIT KELUANG
group aku dapat no dua hehehe.





DINNER EXIT at BUKIT KELUANG BEACH RESORT :)
or dikenali sebagai DELIMA iaitu dinner tingkatan lima.








MAJLIS GRADUASI TINGKATAN LIMA
aku dapat anugerah perak je. tsk tsk tak dapat emas mahupun anugerah pengetua. yelah gps pun 2.34 kan :(


 DINNER SISTEM RUMAH SAIS 

the last event with the kids. wahahahaah


WE ARE NAFISIANsss image
9A+ SPM 2013

the end.
and sorry for the short cut. hehe aku malas.
and actually banyak lagi event. tapi yg ni jelah kot yg penting. event yg takda kat sini hmmm.
kem X-a plus terengganu. jamuan hari raya sais. kem YPM. potluck with makcik kantin. majlis restu ilmu. jamuan kelas 5 nafis. dinner asrama bulan 2. hari sukan sais 2013. and so moreeeeeeee.
terlampau banyak. aku pun tak ingat. hehehe

kbyeeeeeee :)


Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^