21 November 2011

jamuan.piza bukit raja =)


anneyong.hai2.okeyy.alhamdulillah.akhirnya selamat jugak kitorang punya jamuan.hehe.walaupun dalam keadaan yang agak kelam-kelibut.peh.ramai gila datang awal pegi jusco.tapi semua mengada-ngada datang lambat masuk kedai pizza hut tu.
btw.diorang punya service memang okey.terbaik lah.kitorang dpt buat jamuan kelas secara privacy di tingkat atas pizza hut.

ni makanan kitorang.aku dapat makan dua set pizza sebab ada kawan aku tak datang.wahaha.rezeki..

aii.tengah2 makan.ada pulak orang menyibuk nak tangkap gambar.kacau betull.hakhak.btw kawan aku yg ber "spec merah" tu.ter over excited.

gelagat kitorang yang girl2 ni.*sory gambar kabur.hehe

ni keadaan waktu balik.so bersepah-sepah pizza hut tu.kitorang punya pasal lah kan..

and this are all my classmate berserta dengan guru kelas kitorang yg pakai tudung biru tu.puan selamah..

okeyyh.harap2 hubungan kitorang tetap kukuh kalau2 tahun depan ada yang pindah sekolah atau kelas.hope our friendship will never end..amin!!
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^