23 November 2011

fanatik??


arghh.arini komputer aku buat hal.semua data hilang.gambar2 schoolmate.lagu2 korea,movie semua tu hilang.aish,bengangnye.dah satu keje lagi aku kene cari semua tu balik. =(
*okeyh.kita abaikan ayat2 yang kat atas ni.luahan perasaan kebengangan aku ni.hakhak

-cn blue-

okeyh.hari ni aku berjaya jugak cari gif yg mcm kat atas tu.maklum lah orang tak celik it kan.=)
btw.aku minat sangat kat yong hwa n min hyuk cn blue.tu pasal sanggup cari benda2 macam ni.wahaha.



this gikwang b2st.

yeah.ni pulak lee gi kwang.minat dia and the b2st.wow.dia comel kan.haha.aku minat semua lagu b2st lagi2 beautifull.and kalau nak tahu,aku minat k-pop ni sejak kawan aku nyanyi lagu b2st la.haha
kim hyun jung


ahakz.sorry.hari ni aku merepek sikit.yelah,tengah bengang kan.wahaha.hyun jung ni bagi aku lelaki sejati.haha.lawak kan?aku kenal dia pun tak,tiba2 cakap camtu.em,what ever la.

okeyyh.sampai sini je.entry ni tak penting.sekadar untuk bersahaja aje.haha.k,tata.anneyong chingu. =)
Post a Comment
copyright by izzatihadra. peace ^^